54 litraa ostoksilla | Petshop.fi


Osoitteessa Petshop.fi toimiva verkkokauppa on omien sanojensa mukaan Suomen suurin terraario- ja akvaariotarvikkeiden nettikauppa. Ei siis liene ihme, että myös 54 litraa on vieraillut kyseisen liikkeen sivuilla – useita kertoja. Itse asiassa valikoima on niin hyvä, että 54 litraa on tilannut liikkeestä akvaariotaan varten oikeastaan kaiken muun paitsi varsinaisen altaan (joka vahingosta viisastuneena haettiin itse paikallisesta akvaarioliikkeestä), akvaariokoristeet (jotka ovat kokoelma ulkomaantuliaisia ja rikkimenneitä astioita) ja altaassa asustelevat eläimet ja kasvit. Myös akvaarioita ja akvaariokoristeita toki löytyy Petshop.fi:n valikoimista – elollisia olentoja sen sijaan ei.

54 litraa on tähän mennessä kokenut Petshop.fi:n sivuston ja palveluiden olevan mahtavia: tuotteiden varastotilanteen näkee selkeästi jo ennen tilaamista, tuotteista on tarjolla riittävästi tietoa ja ennen kaikkea valikoima on lähes loputon (ellei satu tarvitsemaan yli 3300 erilaista tuotetta). Ja mikä parasta, tilattujen tuotteiden lisäksi Petshop.fi:n toimittamista paketeista on aina löytynyt bonuksena pieni pussillinen makeisia.

Lisäksi Petshop.fi on verkkokauppa, jolla on kasvot – tilatut tuotteen on mahdollista noutaa myös yrityksen toimipisteestä Helsingistä. 54 litraa vieraili Petshop.fi:n noutopisteessä aikaisemmin tällä viikolla ja yllättyi saamastaan mukavasta palvelusta. Ulkoapäin noutopiste vaikutti hieman vaikeasti lähestyttävältä – mitäänsanomaton sisäänkäynti sijaitsi suoraan kadulla, eikä lukitussa ovessa ollut kuin pieni kyltti merkkinä siitä, että 54 litraa oli saapunut oikeaan paikkaan. Ovikellon soittamisen jälkeen ovi tultiin kuitenkin nopeasti avaamaan, jolloin 54 litraa pääsi perehtymään noutopisteen valikoimiin – Petshop.fi:n noutopisteessä on nimittäin esillä myös joitakin yrityksen tuhansista tuotteista. Tuotteiden nouto noutopisteestä kävi yhtä kitkattomasti kuin tilaaminen suoraan kotiin: tuotteet sai maksaa noutohetkellä, eikä tuotteiden hintaan lisätty posti- tai käsittelykuluja. Ainoaksi miinukseksi mainittakoon se, että noutaessaan tilauksensa henkilökohtaisesti 54 litraa jäi ilman makeisia, joihin oli jo ehtinyt tottua tuotteita kotiin tilatessaan.

Kaiken kaikkiaan 54 litraa suosittelee Petshop.fi-verkkokauppaa.

Mainokset